S.C. HRALDA COMPRODIMPEX S.R.L.
 
Skip Navigation Links

Skip Navigation Links.
Mozilla Firefox - se blochează?
Categorie : Utilizare
Mozilla Firefox - se blochează?   Din când în când Firefox se blochează. Uneori după câteva minute. De cele mai multe ori când dă de câte un flash.
   Desigur, cea mai simplă rezolvare ar fi să folosim un alt browser, Chrome, de pildă. Dar nu toate paginile se văd bine în Chrome. Unele nu merg bine nici în Firefox, de exemplu paginile Administraţiei Financiare sau ghiseul.ro. Apoi rămâne problema parolelor salvate în Firefox. Trebuie recuperate. O cale simplă ar fi să decuplăm computerul de la internet, pornim Firefox (aşa nu mai crapă), intrăm în meniu şi ne recuperăm parolele.
   Noi ne-am propus să reparăm Firefox. Am încercat să-l dezinstalăm şi apoi să-l reinstalăm. Nu merge. I-am făcut actualizările. Tot nu merge.
   O metodă care dă rezultate ar fi să dezinstalăm Firefox, apoi să ştergem directorul "Mozilla Firefox" din Program Files. Uneori, pe calculatoarele utilizatorilor am observat că nu se poate şterge directorul pentru că rămân fişiere deschise. În general sunt pluginuri ale unor programe antivirus ca McAffee. Trebuie oprit antivirusul (sau dezinstalat) şi şters directorul menţionat mai sus. Apoi se reinstalează Firefox.
Actualizat : 05.02.2012
Daţi o notă acestui articol!
Medie
Note : 6
Media : 9.67

Adăugaţi un comentariu apăsând "maşină":firefox freeze, firefox se blocheaza, firefox blocat


      


Linkuri utile:
WhatIsMyIP www.whatismyip.ro16 / 1.386 - 5.883 / 746.003 afişări

Termeni şi condiţii